Mätinstrument för alla tillfällen

Vi erbjuder mätinstrument från ledande instrumenttillverkare. Som en enkelt köp, som ett projekt eller tillsammans med personal. Förutom att vi erbjuder utbildning på instrumentet som sådant så har vi också utbildningar för lab-personal i stort. Varför man mäter osv.

Vi utvecklar också egna instrument tillsammans med våra kunder/partners. Utmana oss gärna på något du önskar som ännu inte finns!

Xell

Vår Österrikiska samarbetspartner har jobbat länge i branschen med mätinstrument. Vet vad som krävs för att ligga på topp vad gäller kvalitet och prutar inte på detta! Här finns inte minst en hel del våtände-utrustning men också en hel del annat.

TMI - Testing Machines, Inc.         Messmer Buchel

Vi har i många år varit huvudagentur åt denna grupp företag som faktiskt har lite svensk historia med Fibro. Här finns framförallt bra kvalitetsinstrument inom pappersprovning, men också en del annat.

Emtec

Vi har jobbat allra längst med Emtec med unika instrument för vätskepenetration med ultraljud, mjukhet och en del annat. Här finns även on-line instrument för z-potential och förstås mycket användarvänliga lab-instrument för katjonbehov och z-potential.

Eftersom vi också har ett eget lab, utför jämförande provning, utvecklar egna labinstrument, har lab-utbildningar och inte minst lab-personal som resursförstärkning, så tror vi att vi kan vara en intressant total partner för labbet. Utmana oss gärna!

Kontakta oss för mer information